Catt och Co

Efter fyra år som Creative Director på C F A projects har jag startat upp Catt och Co igen! Jag jobbar med Kommunikationsstrategi, Creative Direction och Art Direction. Huvudsakligen inom design, mode, lifestyle och retail.

Jag gör visuell kommunikation som alltid är anpassad till nutidens krav på engagerande rörligt och stilla content, med en tydlig varumärkestonalitet som går igenom ett varumärkes alla ’rum’. Och jag tror fortfarande på att en särskiljande idé bygger varumärket starkt och lönsamt i längden.

Under tiden jag bygger upp en modern portfolio kan du på den här sajten se vad min byrå gjorde 2002–2015. På den tiden framgångsrik och modern reklam. Eller gå vidare till cfaprojects.com och se vad jag medverkat till under 2015–2019.

Hör gärna av dig, så berättar jag mer!
Catt

 

Catt och Co 2002-2015

Under 14 härliga, lustfyllda år fanns Catt och Co mitt på Götgatsbacken i Stockholm. En kombinerad design- och reklambyrå som förpackade strategiskt arbete och varumärkesutveckling med design, retailkunskap och kommunikation.

Vi gjorde många framgångsrika kampanjer och koncept tack vare att vi jobbade nära våra uppdragsgivare. Människor som precis som vi trodde på att bra design och kommunikation gör en skillnad. Och vi hade väldigt kul ihop. Det blev filmer, annonser, utomhusaffischer och förpackningsdesign. Nya varumärken, logotyper och ompositioneringar. Digitala kampanjer, kundtidningar och butikskommunikation. Ja, ibland t.o.m musik. Och det mesta kan du se på den här hemsidan.