C F A projects

Creative Director Catt Söder verkar nu huvudsakligen genom C F A projects. En kreativ byrå och ett nära samarbete med Fashion Director Marcus Söder. C F A projects är specialiserade på Creative, Fashion och Art Direction, och jobbar med både redaktionella och kommersiella projekt. Besök oss gärna på cfaprojects.com

Catt och Co 2002-2015

Under 14 härliga, lustfyllda år fanns Catt och Co mitt på Götgatsbacken i Stockholm. En kombinerad design- och reklambyrå som förpackade strategiskt arbete och varumärkesutveckling med design, retailkunskap och kommunikation.

Vi gjorde många framgångsrika kampanjer och koncept tack vare att vi jobbade nära våra uppdragsgivare. Människor som precis som vi trodde på att bra design och kommunikation gör en skillnad. Och vi hade väldigt kul ihop. Det blev filmer, annonser, utomhusaffischer och förpackningsdesign. Nya varumärken, logotyper och ompositioneringar. Digitala kampanjer, kundtidningar och butikskommunikation. Ja, ibland t.o.m musik. Och det mesta kan du se på den här hemsidan.

Nu har vi alla vandrat vidare på nya äventyr. Våra tidigare uppdragsgivare har hittat nya samarbetskamrater. Och alla vi som arbetat tillsammans på kontoret eller i nätverk har hittat nya lustfyllda utmaningar. Vi tittar tillbaka på många roliga år, och hoppas att vi ses någon annanstans i framtiden.

På återseende!